HUR LIGGER DU TILL PÅ GOOGLE

Hur arbetar du med digital marknadsföring för att öka din försäljning? Vi kan den digitala säljprocessen och vår kompetens i kombination med våra smarta webbtjänster sätter ditt företag i fler konkreta affärslägen.

Sociala medier

Hur ser du ut och hur kommunicerar du i dina sociala kanaler idag? Idag är det viktigt att man har en närvaro och samma tydliga budskap i sina sociala kanaler som i sina konventionella kanaler. Vi hjälper dig med att sätta upp grunden för dina sociala kanaler och tar fram en strategi för hur du ska kommunicera där. Vi kan även hjälpa er med effektiv annonsering i sociala medier.

Sökordsoptimering

Vill du öka mängden besök och bli hittad bättre på Google?Många företag tappar dagligen affärer på webben för att de ligger dåligt till då man söker på Google. Hur ligger ditt företag till?Gör som många företag i tillväxt, anlita Duplicera för sökordsoptimering. Vi arbetar löpande och långsiktigt med att säkerställa att din webbplats syns i toppen på de sökord som är strategiskt viktiga för ert företag, produkt eller verksamhet.

Google AdWords

Google AdWords är ett bra komplement till SEO, framförallt när man har en webbshop eller jobbar med tydliga kampanjer och erbjudanden. Vi utformar dina AdWordsannonser och tar fram en strategi för hur du ska arbeta med dessa.

Jag vill att min webb säljer mer!
Bergsåker
Rå
Field fanatics
Grillen Sundsvall
Gällö skog
Hallbyggarna
Hernö gin
Hushållningssällskapet
Kornboden
Rylander Bil
Ulvö hotell
Stjärna Fyrkant
Heja Sundsvall
Tompall
Udda
Whyred
XL-Bygg Fresks
Öjestrand GC